Op zoek naar een leuk appartement in Toscane?

Een eigen appartement is heerlijk als je tijdens je vakantie even in Toscane wil ‘wonen’. Je hebt alle vrijheid om je dag in te delen en kunt in eigen keuken aan de slag met de lekkernijen die op de lokale markten verkrijgbaar zijn.

Toscane_app-toscane-Chianti-Village-Morocco.jpg

De redactie van Toscane-Nu selecteerde vijf appartementen in Toscane, maar uiteraard kun je via Booking.com zelf zoeken naar een appartement in de stad of streek waar je graag wil verblijven.

Chianti Village Morocco

Het ultramoderne Morrocco Chianti Village ligt op een rustige plek in Tavarnelle Val di Pesa, op het Toscaanse platteland, op niet meer dan 3 km van Tavarnelle. Deze gloednieuwe accommodatie in de heuvels van de wijnstreek Chianti opende in 2012 zijn deuren. Het complex ligt op 30 minuten rijden van Siena en het romantische stadje in de heuvels San Gimignano.

De moderne appartementen liggen rondom een ​​groot zwembad. Ze hebben een balkon of terras met uitzicht op de tuin en het zwembad. Elke kamer is voorzien van airconditioning, gratis WiFi en een flatscreen-tv. De kitchenette is uitgerust met een vaatwasser.

Boek nu je verblijf bij Chianti Village Morocco.

Toscane_app-toscane-Le-Mascie.jpg

Le Mascie

Le Mascie ligt in een prachtige tuin, omringd door groene heuvels en het platteland. Alle appartementen zijn gehuisvest in een gerenoveerd oud gebouw met stenen muren. Ze zijn ingericht in een typisch Toscaans rustieke stijl en voorzien van marmeren vloeren of Florentijnse terracotta vloeren. Ze beschikken over plafonds met houten balken en smeedijzeren bedden. Elke kamer bestaat uit een woonkamer met een gezellige open haard, een volledig ingerichte kitchenette met een eethoek en 2 badkamers. Alle kamers hebben een eigen terras en uitzicht op de omringende tuin en het platteland. Er is ook gratis WiFi en een gedeeld terras met ligstoelen.

Boek nu je verblijf bij Le Mascie.

Toscane_app-Residence-Terre-Gialle.jpg

San Gimignano Diffuso

San Gimignano Diffuso biedt kamers en appartementen in verschillende historische gebouwen, zowel in het historische centrum van San Gimignano als buiten de stadsmuren. Alle kamers en appartementen van San Gimignano Diffuso zijn voorzien van een eigen badkamer met een douche en toiletartikelen. De kamers bieden uitzicht op de middeleeuwse torens van de stad en de omliggende groene heuvels vol wijnranken.

Het hoofdgebouw Ponte a Nappo bevindt zich in het platteland, op 900 meter van het historische centrum van San Gimignano. In het hoofdgebouw vind je de receptie, het buitenzwembad, WiFi, parkeergelegenheid, de bar en de ontbijtzaal van de accommodatie. De andere twee gebouwen, Palazzo Tortoli en Il Borgo, liggen beide in het historische centrum. 

Boek nu je verblijf bij San Gimignano Diffuso.

Toscane_app-toscane-Ca-de-Frati.jpg

Ca de Frati
Residenza Ca de Frati ligt op slechts 3,5 km van het centrum van Arezzo en het beschikt over goed uitgeruste appartementen met uitzicht op de grote tuin met zwembad en barbecue. De appartementen zijn voorzien van airconditioning, satelliettelevisie, een dvd-speler en gratis WiFi. Elk appartement is voorzien van gratis thee, koffie, koekjes en jam.

Ca de Frati ontleent zijn naam aan het klooster dat in 1802 werd omgetoverd tot een boerderij. De grote kas van 250 vierkante meter is beschikbaar als een unieke ruimte voor concerten, vergaderingen en agrarische cursussen. Parkeren is gratis.

Boek nu je verblijf bij Ca de Frati.

Toscane_app-Residence-Terre-Gialle2.jpg

Residence Terre Gialle

Residence Terre Gialle biedt accommodatie in zelfstandige appartementen op het Toscaanse platteland. Het complex wordt omgeven door een groot park met een meer. De Residence Terre Gialle ligt op de lagere hellingen van Monte Amiata en is gevestigd in een prachtig, gerenoveerd historisch gebouw. Elk appartement is van alle gemakken voorzien en beschikt over een kitchenette. De eindschoonmaak, beddengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen.

Er zijn veel faciliteiten, waaronder een speeltuin, een zwembad met hydromassage, een jeu de boules-baan en multifunctionele velden waar je kunt tennissen, volleyballen en minivoetballen.

Boek nu je verblijf bij Residence Terre Gialle.