Op zoek naar een hotel in Viareggio?

Viareggio is een populaire badplaats aan de Toscaanse kust. Aan de boulevard en in de stad is er keus genoeg aan hotels, van eenvoudig tot superluxe. Allemaal op loopafstand van de stranden van Viareggio.

Bij Booking.com vind je ruim 100 hotels in Viareggio. Booking.com garandeert de beste prijs voor alle soorten accommodatie, van kleine, onafhankelijke hotels tot zeer luxueuze vijfsterrencomplexen. Je kunt gemakkelijk online zoeken in het aanbod van hotels in Viareggio en resultaten sorteren op prijs, aantal sterren, ligging en beoordelingen.

Het online boeken van een hotel is geheel gratis, er worden geen reserverings- of administratiekosten in rekening gebracht. In de meeste gevallen bestaat tevens de mogelijkheid om kamers kosteloos te annuleren!

Toscane-Nu tipt hier binnenkort enkele hotels in Viareggio en omgeving. Via onderstaande link kun je zelf alvast op zoek naar de beste aanbiedingen voor een hotel in Viareggio!

Toscane_hotel-toscane-Grand-Hotel-Royal-Viareggiok.jpg

Grand Hotel Royal, Viareggio
Grand Hotel Royal is een ware bezienswaardigheid in Viarregio. Het hotel is gevestigd in een Art-Nouveauvilla met indrukwekkende torens en een stijlvol interieur. Grand Hotel Royal ligt aan de kust van Viareggio en beschikt over een tuin met een buitenzwembad. De ruime kamers zijn ingericht in warme kleuren en hebben tegelvloeren of vloerbedekking. Iedere kamer is voorzien van airconditioning, een minibar en gratis WiFi. De kamers hebben ook een flatscreen-tv met 5 Sky-zenders. Sommige kamers kijken uit op zee.

Best Western Grand Hotel Royal bevindt zich direct tegenover een zandstrand. Er zijn fietsen te huur bij de receptie. In de tuin kun je tafeltennissen en andere spellen spelen.