Op zoek naar een leuk appartement in Florence?

Een appartement in hartje Florence, met een fijne koffiebar als buren en alle bezienswaardigheden op loopafstand. Zeg nou zelf, dat klinkt toch als de ultieme manier om de stad buurt voor buurt te ontdekken?

Toscane-Nu tipt drie appartementen in Florence, die stuk voor stuk een unieke plek vormen om te overnachten.

Toscane_app-florence-view.jpg

Florence View Apartments
Florence View Apartments is gevestigd in een historisch palazzo aan de oever van rivier de Arno. Het biedt een spectaculair uitzicht over de stad en de omringende heuvels. De elegante appartementen zijn voorzien van gratis WiFi en bevinden zich op slechts 150 meter van Piazza Santa Croce.

De ruime appartementen van Florence View hebben plafonds met houten balken en houten of terracotta vloeren. Ze beschikken alle over een volledig uitgeruste keuken met een vaatwasser. Gasten kunnen tevens gebruikmaken van een gemeenschappelijke wasmachine.

Toscane_app-florence-lungarno.jpg

Lungarno Suites
De luxe Lungarno Suites bevinden zich aan de oever van de rivier de Arno, op slechts 50 meter van de beroemde Ponte Vecchio. Elke suite is voorzien van ouderwetse meubels, een kitchenette en gratis WiFi.

De Lungarno Suites zijn eigendom van het Florentijnse modehuis Ferragamo. De suites zijn stijlvol ingericht met zijden lampen van Michele Bönan. De kitchenettes zijn uitgerust met een vaatwasser, een magnetron en een koelkast, en keukengerei en linnen servetten van KN Industries. Sommige suites hebben een aparte woonkamer.

Toscane_app-florence-signoria.jpg

Signoria Apartments
De appartementen van Signoria Apartments bevinden zich in het centrum van Florence. Elk appartement ligt op slechts 5 minuten lopen van de Ponte Vecchio, het museum Galleria degli Uffizi en de Duomo. Alle appartementen bieden een grote woonkamer, volledig ingerichte keuken, satelliettelevisie, gratis vast internet en airconditioning.

Sommige appartementen liggen op de Via della Condotta, en andere op de Borgo Santa Croce. Ze worden allemaal omgeven door winkels, banken, restaurants, bars en bakkerijen.

Nog meer appartementen in Florence vind je via Booking.com.