Recreatiewoning.nl in Toscane

Recreatiewoning.nl heeft een divers aanbod van particuliere vakantiehuizen in Toscane en andere gebieden in Italië. Bekijk het unieke huuraanbod van Recreatiewoning.nl in Toscane en andere regio’s.

Mensen die hun vakantie in het karaktervolle Toscane willen doorbrengen zoeken daarvoor een passend onderkomen. Op de website van Recreatiewoning.nl tref je dan ook een divers aanbod van authentieke Italiaanse vakantiehuizen in Toscane.

Toscane_recreatiewoning-toscane.jpg

De redactie van Toscane-Nu tipt enkele woningen uit het aanbod van Recreatiewoning.nl in Toscane:

Villa Marradi

De villa, die onlangs werd gerestaureerd, bestaat uit de gemeenschappelijke ruimtes op de begane grond en twee appartementen op de eerste en tweede verdieping. In de gemeenschappelijke ruimtes heb je de mogelijkheid om een spelletje biljart te spelen of te relaxen.

De villa ligt op een prachtige locatie in Toscane in het midden van een groot gebied met kastanjebomen, in een natuurlijke omgeving rijk aan flora en fauna, op een hoogte van 700 meter boven zeeniveau. De weg naar de villa heeft een aantal bochten en vanaf de hoofdweg zijn er 4 km. steile onverharde weg te begaan. Het zwembad ligt op een panoramische locatie en biedt een welkome verademing in het warme seizoen. De villa ligt op 4 km. van de dichtstbijzijnde stad waar je kunt gaan winkelen en slechts 6 km van Marradi dat een brede keuze aan winkels heeft, en een handige treinverbinding naar Florence en Faenza.

Het landelijk gelegen vakantiehuis, niet te ver van Marradi maar met een heerlijke rustige ligging is geschikt voor vier tot acht personen en perfect voor mensen die willen genieten van het landelijke karakter van Toscane.

Cottage Santa Maria

Vakantiehuis Noce bij Lucignano, in het hart van Toscane, is ideaal voor een ontspannen vakantie. Het is een paar kilometer van Arezzo, Siena en Florence en ook in de buurt Umbrië. Het huis is recent gebouwd, maar het is volledig en smaakvol ingericht volgens de traditionele Toscaanse stijl. Het huis is omgeven door een grote tuin met fruitbomen, een zwembad, een tuinhuisje en een barbecue en kijkt uit over de prachtige Toscaanse heuvels.

Het is een familiebedrijf en de eigenaren zijn blij om het hele jaar door gasten te ontvangen. Het is perfect voor een rustige vakantie en het is een goed uitgangspunt voor uitstapjes naar kunststeden en wandelingen in de omringende natuur. Er is een mooie en grote gemeenschappelijke ruimte voor het ontbijt of diner op aanvraag en dit wordt bereid door de eigenaar. Zin in een workshop? Op aanvraag organiseert de huiseigenaar een authentieke kookles, bijvoorbeeld typisch Toscaanse gerechten of een pizza-avond voor alle gasten.

Deze accommodatie is bijzonder geschikt voor twee of vier personen. De woning heeft twee slaap- en badkamers. Dankzij het Toscaanse karakter van dit prachtig gelegen huis zal je je al snel helemaal thuis voelen!

Je eigen vakantiehuis verhuren via Recreatiewoning.nl

Op de website van Recreatiewoning.nl kun je niet alleen een vakantiewoning huren. Als je zelf in Italië of een ander land een woning hebt die je wil verhuren dan kan dat middels het plaatsen van een advertentie. De website wordt bezocht door de juiste doelgroep, namelijk de gericht naar een vakantiehuis zoekende consument.