Betoverend Toscane

Zeven Nederlandse vrouwen gaan in ‘Betoverend Toscane’ van Annemartien Berkelaar op beeldhouwcursus op een landgoed in Italië, ieder met een ander doel. Zo is er de 28-jarige Chloë, op zoek naar de liefde van haar leven, terwijl de 35-jarige Baukje juist vlucht voor haar opdringerige ex. Fenna kampt met een legenestsyndroom en Suzan verloor onlangs haar man, waardoor ze haar zin in het leven kwijt is. Verder is er Anouk, die niets liever wil dan haar hart volgen, maar nog koudwatervrees heeft.

In deze feelgoodroman lees je hoe de vrouwen elkaar beter leren kennen en hoe ze hun best doen elkaar te helpen hun problemen te verwerken. Lezers krijgen er zeven nieuwe vriendinnen bij en wanen zich een paar heerlijke uren in Toscane.

Annemartien Berkelaar schreef in 2018 haar debuut  ‘Opnieuw beginnen’, een roman over twee vrouwen die een ommekeer in hun leven achter de rug hebben. Een jaar later schreef zij ‘Scheerlicht’, een familieroman over een moeder die last heeft van het legenestsyndroom en ‘De toekomst tegemoet’, een historische roman die zich afspeelt in de Achterhoek.

Betoverend Toscane
Annemartien Berkelaar
ISBN 9789020542622
Augustus 2021
Uitgeverij Zomer & Keuning
€ 10,-