Camping Cieloverde

De schitterende camping Cieloverde ligt in een park met hoge pijnbomen aan de Tyrrheense kust, de Italiaanse westkust in Toscane. Niet ver van de camping liggen de Toscaanse steden Florence, Siena, Pisa en Lucca. 

De ligging in het pijnbomenbos zorgt voor een schitterende ambiance. Op de warme dagen in het zonnige Toscane is de schaduw erg welkom. Camping Cieloverde ligt ongeveer 1 kilometer van zee. Er worden zwemlessen en surfcursussen gegeven. Een professioneel recreatieteam biedt gratis animatie: van dansavonden en filmvoorstellingen tot sporttoernooien. Voor de kleintjes zijn er

Toscane_Cieloverde_01.jpg

Natuur

Natuurliefhebbers en fotografen komen ook aan hun trekken want er zijn zelfs fotosafari’s door het natuurpark Cieloverde! Hier leven nog veel soorten herten, moeflons en andere dieren in het wild. Het natuurpark Maremma is nog een onbedorven regio in Italië met een betoverende natuur. Maar het is ook de streek van de tradities en oude legenden uit de tijd van de Etrusken, die een belangrijke rol in de Italiaanse geschiedenis speelden. Er zijn dan ook talrijke Etruskische overblijfselen in de regio. Nog een absolute aanrader: een oversteek vanuit de haven van Piombino naar het eiland Elba, dat hier voor de kust ligt.

Camping Cieloverde
Via del Trappola 181, Marina di Grossetto

Toscane_Cieloverde_02.jpg