Camping Colleverde

Camping Colleverde ligt in Siena in de prachtige streek Toscane. Een belangrijk pluspunt van de camping is de panoramische ligging met uitzicht op Siena en de heuvels van wijnbouwgebied Chianti. 

Camping Colleverde is volledig gerenoveerd in 2008 en daarom van alle (moderne) gemakken voorzien. Denk aan een goed restaurant, een pizzeria, een bar, net en deels nieuw sanitair, een supermarkt en een zwembad met eigen bar en ligweide. In 2015 is er een speciaal speelterrein voor honden aangelegd. Het zwembad ligt midden in het groen. De hoofdwegen van camping Colleverde zijn geasfalteerd.

Toscane_Colleverde_01.jpg

Omgeving

Het centrum van Siena ligt op 2,5 km afstand en is makkelijk te bereiken met de auto of de stadsbus. De bus stopt voor camping Colleverde, dus een tripje naar de Toscaanse stad is eenvoudig te maken. Siena is een geweldige stad met historische gebouwen en kerken, schitterende kunstschatten, prachtige gebouwen uit de renaissance en de bekende ‘Palio’ paardenrace. Siena ligt in het midden van Toscane. Ook steden als Florence en San Gimignano zijn goed te bezoeken vanaf deze camping. Ontdek ook de rest van het mooie Toscane, bijvoorbeeld de schitterende natuur en uiteraard moet je ook de verfijnde Toscaanse keuken proeven!

Camping Colleverde
Str. di Scacciapensieri 47, Siena

Toscane_Colleverde_02.jpg