Camping Free Time

Camping Free Time ligt in Toscane aan de westkust van Italië en is een kampeerterrein dat is voorzien van het modernste comfort. Je kampeert op camping Free Time met eigen caravan, camper of tent. 

Camping Free Time is echt een camping om je geen moment te vervelen. Het animatieteam zorgt voor een heerlijke, relaxte sfeer. Het team organiseert gezellige dansavonden, aquagym, spelletjes en andere activiteiten. Er is een groot zwembad (met nieuwe glijbaan en fontein) en het strand ligt 500 meter van de camping. Bijzonder op camping Free Time zijn de kampeerplaatsen met privésanitair. Een eigen douche, toilet en kitchenette bij de staanplaats!

Toscane_Free_Time_02.jpg

Omgeving

De camping ligt in het hart van het gebied van de Etrusken, die een belangrijke rol in de geschiedenis van Italië speelden. Wie in geschiedenis en cultuur is geïnteresseerd, kan in dit deel van Toscane veel moois bekijken! In de omgeving kun je genieten van prachtige Toscaanse kunststeden, zoals Florence, Siena en Pisa. Tijdens zo’n uitje zul je merken waarom het Toscaanse landschap zo wereldberoemd is!

Kampeerders die via Suncamp boeken mogen (op vertoon van een campingpas, te verkrijgen bij de receptie) ook gebruik maken van de faciliteiten van camping Free Beach. Deze camping is, vanaf het strand gezien, direct voor Free Time gelegen (en heeft dezelfde eigenaar). Zo heb je dus nog meer ontspanningsmogelijkheden!

Camping Free Time
Via dei Cipressi, Marina di Bibbona

Toscane_Free_Time_03.jpg