Camping Park Albatros

Park Albatros is één van de grootste en best uitgeruste campings in Toscane. Camping Park Albatros ligt in de schaduw en stilte van een pijnbomenbos, vlakbij een prachtige, nog onbedorven zee. Het strand langs dit stukje Toscaanse kust is door de Italiaanse milieu-organisatie Legambiente uitgeroepen tot het schoonste van Italië! De hagelwitte stranden, het glasheldere water en de vele wandelpaden in de bosrijke omgeving maken de omgeving van San Vincenzo een zeer aangename vakantiebestemming. 

Op en rondom het kampeerterrein van camping Albatros vind je een keur aan faciliteiten. Zo kan je terecht bij een groot winkelcentrum met supermarkt, slager, wisselkantoor, pizzeria, restaurant, afhaalrestaurant, self-service restaurant, bar, ijssalon en discotheek. Het sanitairgebouw is schitterend en er is speciaal, grappig vormgegeven sanitair voor kinderen. Kinderen van 4 tot 10 jaar kunnen zich op Park Albatros van zondag tot vrijdag vermaken bij de miniclub. Voor kinderen van 11 tot 16 jaar is er een junior club aanwezig.

Toscane_Park_albatros_01.jpg

Omgeving

In de prachtige omgeving van camping Park Albatros is het heerlijk om er op uit te trekken, ook met de fiets (te huur op de camping). Of wat denk je van minigolf, voetbal of paardrijden? Het zwembadcomplex met verschillende baden heeft ook een olympisch bad van 15x25m (1,25m diep). In het laagseizoen is het binnenzwembad verwarmd. De buitenbaden zijn niet verwarmd. Aangrenzend vind je hallen in Caribische stijl. Hierin zijn een restaurant, bar en animatieruimte gevestigd.

De omgeving van Park Albatros heeft zoveel te bieden dat je dat onmogelijk in één vakantie allemaal kunt zien. Wat denk je bijvoorbeeld van de steden Pisa, Florence en Siena? Alleen de tocht er naar toe door het onovertroffen landschap van Toscane is al een belevenis op zich. Vanuit de haven van Piombino kun je met de boot naar het eiland Elba. Cultuurliefhebbers kunnen hier genieten van de vele overblijfselen van de Etruskische beschaving.

Camping Park Albatros
Loc. Pineta di Torre Nuova 2, San Vincenzo

Toscane_Park_albatros_03.jpg