Camping Torre Pendente bij Pisa

Camping Torre Pendente ligt op slechts 800 meter van de wereldberoemde scheve toren van Pisa. Torre Pendente is Italiaans voor scheve toren. Een ideale plek voor een vakantie in Toscane, want vanaf deze camping ben je zo in het historische centrum van de stad Pisa met al zijn oude gebouwen en bezienswaardigheden. Ook Florence ligt dichtbij en is gemakkelijk met trein of bus bereikbaar. 

Toscane_Torre_Pendente_01.jpg

Camping Torre Pendente heeft een mooi zwembad met een ondiep deel voor de kleintjes en een bubbelbad om te relaxen. Het aangrenzende terras en het eenvoudige restaurant zijn de uitgelezen plekjes om na te genieten van uw tripjes door de Toscane. En om het volgende uitstapje voor te bereiden, want dat hier veel te ontdekken is, staat wel vast!

Toscane_Torre_Pendente_03.jpg

Schilderachtige plaatsjes als Calci, San Gimignano, Lucca en Montereggioni liggen dichtbij, maar ook de beroemde cultuursteden Florence en Siena. Onderweg geniet je van het vriendelijk glooiende Toscaanse landschap met hoge cipressen. Ook de Middellandse Zee is niet ver weg (zo’n 12 km naar Marina di Pisa tussen de levendige badplaatsen Livorno en Viareggio aan de westkust) dus een paar dagen op het strand zijn goed te combineren met de culturele uitstapjes. Tussen Pisa en de zee ligt een uitgestrekt natuurgebied (Parco Migliarino San Rossare), waar de rivier de Arno door stroomt.

Camping Torre Pendente
Viale delle Cascine 86, Pisa