Op zoek naar een hotel in San Gimignano?

San Gimignano is de stad van de torens. De skyline van het Toscaanse heuvelstadje is wereldberoemd. Een verblijf in een hotel in dit stadje biedt je de kans om het binnenland van Toscane te verkennen. 

Bij Booking.com vind je ruim 200 hotels in San Gimignano. Booking.com garandeert de beste prijs voor alle soorten accommodatie, van kleine, onafhankelijke hotels tot zeer luxueuze vijfsterrencomplexen. Je kunt gemakkelijk online zoeken in het aanbod van hotels in San Gimignano en resultaten sorteren op prijs, aantal sterren, ligging en beoordelingen.

Het online boeken van een hotel is geheel gratis, er worden geen reserverings- of administratiekosten in rekening gebracht. In de meeste gevallen bestaat tevens de mogelijkheid om kamers kosteloos te annuleren!

Toscane-Nu tipt hier binnenkort enkele hotels in San Gimignano en omgeving. Via onderstaande link kun je zelf alvast op zoek naar de beste aanbiedingen voor een hotel in San Gimignano!

Toscane_hotel-toscane-locanda-vianik.jpg

Locanda Viani
Het door een familie beheerde Locanda Viani ligt op een heuvel op 300 meter van het centrum van San Gimignano en heeft een prachtig uitzicht over het Toscaanse platteland. Het biedt fietsverhuur, gratis WiFi en gratis parkeergelegenheid. De kamers van het Viani Locanda zijn individueel ingericht en zijn gedecoreerd met kunst van de hand van de eigenaar. Alle kamers hebben een balkon met uitzicht op San Gimignano.

Het ontbijt bestaat uit een selectie huisgemaakte producten, waaronder versgebakken brood en gebak. Het restaurant uitsluitend op aanvraag beschikbaar en alleen voor groepen. Voor het bereiden van traditioneel Toscaanse gerechten maakt men in de keuken gebruik van de beste biologische ingrediënten.