100% Florence

In Florence valt zo veel te beleven; waar moet je dan beginnen? Natuurlijk wil je naar de Duomo, het Palazzo Vecchio en het Uffizi‐museum, maar ga ook kijken bij de ambachtslieden in Oltrarno, mooie fresco’s ontdekken in de Cappella Brancacci en een drankje drinken met de Florentijnen in Via dei Benci.
Toscane_Florence_reisgids-florence.jpg
Maak tijd om heerlijke Toscaanse gerechten te proeven in de talloze bijzondere restaurants in Florence en ga shoppen in de chique winkelstraten of de gezellige straatjes rond de markt van Sant’Ambrogio. En geniet van de schoonheid van de Boboli‐tuin, de unieke sfeer in volkswijk San Niccolò en het uitzicht vanaf Piazzale Michelangelo. De handige reisgids 100% Florence leidt je in no‐time langs alles wat je graag wilt zien in Florence. 

Of je nu gaat voor sightseeing, shoppen, culinair genieten of avontuur; met deze gids op zak ontdek je Florence in no‐time. De leukste bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn overzichtelijk ingedeeld per stadsdeel. Drie wandelingen leiden je overdag langs alle mooie plekken. Lees de tips van locals.

Voor ’s avonds zijn er uitgaanstips voor iedereen en comfortabele hotels voor elk budget. De duidelijke routekaarten en uitneembare plattegrond laten zien waar je bent en waar je naartoe moet. Met 100% Florence ontdek je de highlights én ruim honderd bijzondere adressen! 

100% Florence 
Roos van der Wielen 
Mo’Media, 2014
ISBN 978‐90‐5767‐619‐2 
€ 15,94  

]]>

Pin It on Pinterest

Share This