Time to momo Florence

In Florence valt zo veel te beleven; waar moet je dan beginnen? Natuurlijk wil je naar de Duomo, het Palazzo Vecchio en het Uffizi‐museum, maar ga ook kijken bij de ambachtslieden in Oltrarno, mooie fresco’s ontdekken in de Cappella Brancacci en een drankje drinken met de Florentijnen in Via dei Benci.

Toscane_Florence_reisgids-florence.jpg

Maak tijd om heerlijke Toscaanse gerechten te proeven in de talloze bijzondere restaurants in Florence en ga shoppen in de chique winkelstraten of de gezellige straatjes rond de markt van Sant’Ambrogio. En geniet van de schoonheid van de Boboli‐tuin, de unieke sfeer in volkswijk San Niccolò en het uitzicht vanaf Piazzale Michelangelo. De handige reisgids Time to momo Florence leidt je in no‐time langs alles wat je graag wilt zien in Florence. 

Of je nu gaat voor sightseeing, shoppen, culinair genieten of avontuur; met deze gids op zak ontdek je Florence in no‐time. De leukste bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn overzichtelijk ingedeeld per stadsdeel. Drie wandelingen leiden je overdag langs alle mooie plekken. Lees de tips van locals. 

Voor ’s avonds zijn er uitgaanstips voor iedereen en comfortabele hotels voor elk budget. De duidelijke routekaarten en uitneembare plattegrond laten zien waar je bent en waar je naartoe moet. 

Met time to momo Florence (voorheen 100% Florence) op zak kun je onvoorbereid het vliegtuig in stappen. Met de routes leiden wij je namelijk langs alle favoriete adressen in de stad en delen we alleen de échte highlights met je.

Time to momo Florence 
Kim Lansink
Mo’Media, 2021
ISBN 9789493195417
€ 17,99