Capitool Compact reisgids Toscane & Florence

De Capitool Compact reisgids Toscane & Florence is een handzaam, overzichtelijk en compleet reisboekje met bijzondere tips die tijd en geld besparen in Toscane. De gids bevat een uitneembare kaart en is geheel in kleur gedrukt op luxe papier. De reisgids brengt je naar de beste attracties die Toscane te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar de mooiste heuvelstadjes, de beste wijnhuizen of de leukste activiteiten voor kinderen, deze reisgids is een perfecte metgezel.
Toscane_Boeken_Capitoolc_toscane_florence.jpg
De gids is onderverdeeld in acht gebieden en staat bol van de hoogtepunten, praktische tips, gedetailleerde kaarten en prachtige illustraties. Ook heeft de reisgids Toscane een handige uitneembare kaart. Bovendien staan op deze kaart vele suggesties voor bijvoorbeeld activiteiten als het regent en fantastische uitzichten.

Sprookjesachtig mooi
Toscane biedt prachtige kunst, schitterende landschappen, middeleeuwse steden, heerlijke wijnen en culinair genot. Een sprookjesachtig middeleeuws stadje is San Gimignano met zijn stenen torens en kerken vol fresco’s, in bont geschakeerde velden en terrasvormige wijngaarden. Een klim van de hoogste toren, Torre Grosse, wordt beloond met het mooiste Italiaanse panorama. Chianti heeft de ultieme Toscaanse idylle: steile hellingen met in terrassen aangelegde wijngaarden en olijfbomen, gekanteelde kastelen en bruisende marktplaatsen.

Hoogtepunten
De kleine handzame gids is onderverdeeld in 8 gebieden met ieder 10 hoogtepunten: Florence, Siena, Rond Florence (o.a. Chianti, Fiesole, Prato en Pistoia), Noordoost-Toscane (o.a. Arezzo, Cortona, Lucignano),  Noordwest-Toscane (o.a. Pisa, Lucca, Livorno, Viareggio en Montecatini Terme), Stadjes in West-Toscane (o.a. San Gimignano, Volterra en Empoli), Zuid-Toscane (o.a. Montepulciano, Chiusi en Asciano) en de Zuidkust en Maremma (o.a. Elba, Grosetto, Sorano en Isola del Giglio).

Capitool Compact Toscane & Florence
Spectrum, 2015
ISBN 9789000320301
€ 11,99