Met de camper door Italië

Deze routegids beschrijft een lange reis vanuit Noord-Italië naar Rome, met op de terugweg een unieke zigzagroute langs de mooiste steden en gebieden van Umbrië en Toscane. Met de informatie in deze gids zijn meerdere mooie reizen door Italië te maken.
Toscane_Boeken_camperroute.jpg
De totale route is bijna 1400 km lang en kan in een rustig tempo in 4 tot 6 weken worden afgelegd.

De route bestaat uit vier delen:
1. Van Verona, via Venetië en de Adriatische kust naar San Marino en San Leo. Een route van ca. 440 km, voor een reis van ongeveer 8 dagen.
2. Reis naar Rome via de middeleeuwse stadjes van Umbrië. Een afstand van ca. 340 km, die in 8 dagen of minder kan worden afgelegd.
3. Vanuit Rome via Orvieto door Umbrië, met een kort verbrlijf aan het Meer van Trasimeno. Daarna verder naar de wijnsteden Montepulciano en Montalcino in Toscane. Een route van ca. 330 km, die in 10 dagen een verrassend beeld van Umbrië geeft.
4. De hoogtepunten van Toscane: Siena, Florence, Volterra, Pisa, Lucca en meerder mooie tussenstops. Een route van 280 km, waarvoor zeker 12 dagen moeten worden uitgetrokken.

Alle CamperRoutegidsen zijn voorzien van: 
*Overzichtelijke routekaartjes 
*Beschrijvingen van camperplaatsen en campings 
*Praktische informatie voor onderweg, met aandacht voor eten en drinken 
*Adressen en openingstijden en prijsindicaties van beschreven bezienswaardigheden 
*GPS-codes van camperplaatsen en campings  Met de CAMPER door Italië telt 144 pagina’s met veel kleurenfoto’s en routekaartjes voor delen van de route. Het uitklapbare omslag is voorzien van een handige overzichtskaart.

Mike en Loes Bisschops, hebben als toeristische redacteuren met jarenlange ervaring een scherp oog voor de details die een reis interessant en aangenaam kunnen maken.

Met de camper door Italië
Mike en Loes Bisschops
Travelscript, 2016
ISBN 9789491856129
€ 16,95