Michelin – Groene Reisgids Toscane en Umbrië

De serie Groene Reisgidsen van Michelin is een beproefde en betrouwbare reisgidsenreeks. Of je nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, de Groene Reisgids wijst je de weg naar alle bijzonderheden die Toscane en Umbrië te bieden hebben, op een boeiende, grondige en praktische manier. 

Toscane_Boeken_Michelin_Toscane.jpg

Door de opdeling in regio’s en microregio’s ontdek je meteen wat je moet zien in Toscane en Umbrië en waar je echt heen moet. Op bladzijde 1 vind je een overzicht van de regio’s uit de gids en op de binnenzijde van het omslag worden de behandelde regio’s in kaart gebracht. 

Toeristische plaatsen en bezienswaardigheden krijgen een duidelijke sterrenquotering. Hierdoor kun je geen enkele ‘topper’ missen in Toscane en Umbrië. De adressen van restaurants en hotels zijn handig geordend volgens prijscategorieën: van ‘doorsneeprijs’ over ‘wat meer luxe’ tot ‘pure verwennerij’. 

In de adresboekjes vind je naast praktische informatie en tips voor activiteiten ook logeeradressen en eetgelegenheden voor ieders budget. Met kaarten en plattegronden gebaseerd op de bekende Michelincartografie. 

De Groene Reisgids Toscane, Umbrië
Lannoo, 2017. Herdruk 2022
ISBN 9789401439541
€ 22,50