Trotter reisgids Toscane en Umbrië

De Trotter reisgids voor Toscane en Umbrië is een handige reisgids voor reizigers die deze prachtige streken in Italië gaan bezoeken. Met veel praktische informatie, tips van andere reizigers en aandacht voor unieke plekjes in Toscane en Umbrië.
Toscane_Boeken_TrotterToscane.jpg

De Trotter reisgids Toscane Umbrië biedt veel nuttige informatie voor een reis naar deze populaire streken in Italië. Na een inleiding met praktische gegevens, een historisch-cultureel overzicht en korte woordenlijst, maak je kennis met alle uithoeken van dit gebied in Italië – van Florence, Siena en de Chianti-streek tot aan de Tiber vallei en Assisi. Van Gubbio en het Trasimeno meer tot Lucca en de Maremma. 

Telkens een beschrijving van de interessantste plaatsen, waar je kunt eten en slapen of een lekker ijsje kunt eten, wat de bezienswaardigheden zijn, etc. Zowel luxe hotels als goedkope en charmante adresjes worden besproken. Tussendoor een vleugje cultuur en geschiedenis en handige, duidelijke plattegronden van elke stad en streek die besproken wordt. 

Een reisgids voor individuele reizigers, jong of ervaren, die op een persoonlijke manier willen reizen langs alle moois van Toscane en Umbrie. Voor de reizigers die houden van betrouwbare informatie en een kritische noot. Voor hen die niet alleen geinteresseerd zijn in traditionele bezienswaardigheden, maar ook in unieke plekjes en de cultuur van een land of streek. Voor wie lekker eten en heerlijk logeren belangrijk zijn, dankzij de nauwgezette selectie van originele hotels en restaurants in alle prijsklassen. 

Trotter Toscane Umbrië
Lannoo, 2017
ISBN 9789401440127
€ 25,99