Wat en Hoe Select Florence & Toscane

Wat & Hoe Select Florence & Toscane is de ideale reisgids voor een korte vakantie in Toscane of stedentrip naar Florence. Met de uitklapkaarten, plattegronden en duidelijke wandelkaarten vind je altijd de weg in Toscane en Florence.
Toscane_Boeken_Watenhoeflorence.jpg
En dankzij de Top 10-selectie en de beste hotspots weet je zeker dat je niets mist. Deze eigentijdse reisgids van Wat & Hoe Select biedt je alle essentiële informatie die je nodig hebt voor een reis naar Florence en Toscane.

Florence (Firenze) verleidt je met zijn kunst en cultuur, Toscane met zijn heuvelsteden en tijdloze landschap. De beste renaissanceschilderijen en -beelden, zoals de David van Michelangelo, verdringen zich in de kerken en musea van de stad. De oude wijngaarden, knoestige olijfbomen en heuvels vol cipressen vormen een van de mooiste landschappen van Italië.

Achter cultuur en landschap verschuilen zich andere charmes in het prachtige Toscane. Het simpele genot van een uitzicht over nevelige heuvels, of het lekkerste ijs en de smakelijkste cappuccino ter wereld. Gezellige terrassen aan het Piazza del Campo in Siena, avondeten onder de sterrenhemel, of een wandeling door straatjes op een zomeravond.

Wat en Hoe Select Florence & Toscane
Tim Jepson
Kosmos Uitgevers, 2012
ISBN 9789021551975
€9,99