Reis naar Toscane met de AutoSlaap Trein

Lekker met je eigen auto op vakantie in Toscane, maar geen zin in een lange en vermoeiende reis met de auto en lange files onderweg? Dan biedt de AutoSlaap Trein een mooi alternatief! De AutoSlaap Trein rijdt vanaf mei weer wekelijks op vrijdagmiddag vanaf station Den Bosch naar Alessandria in Piemonte in Noord-Italië en naar Livorno aan de Toscaanse kust.

LET OP: deze trein rijdt niet meer sinds 2015!

Toscane_Autoslaaptrein-3a.jpg

De AutoSlaapTrein brengt je veilig, comfortabel en snel van Den Bosch naar Alessandria (Piemonte) of naar Livorno (aan de kust van Toscane). Ontwijk de files en reis slapend naar de zon. De aankomst- en vertrektijden zijn zoveel mogelijk afgestemd op de aankomsttijden die de vakantieadressen in het hoogseizoen hanteren, zodat je volop kunt genieten van elke vakantiedag in Toscane.

Eigen coupé

De vakantie begint al meteen als je de auto in Den Bosch op de AutoSlaapTrein rijdt. Onderweg geniet je van een glas wijn, een goed boek of een spelletje met de kinderen in je eigen coupé. Je kunt daarbij kiezen uit een coupé voor 2, 4 of 6 personen. ’s Avonds wordt er in de coupé een warme maaltijd geserveerd of dineer je in het restauratierijtuig. Zaterdagochtend, na het ontbijt, kom je uitgerust aan op het station van Livorno. Hier rijd je je auto zo van de trein om door te toeren naar je bestemming in Toscane, of je nu vakantie viert aan de kust of te midden van de prachtige Toscaanse heuvels, dichtbij prachtige steden als Florence en Siena.

Toscane_autoslaaptrein-4a.jpg

Met de AutoSlaap Trein spaar je een hotelovernachting uit en vermijd je bovendien vakantiestress. Op een groot aantal data kun je zelfs je auto, motor of fiets gratis mee terugnemen. De AutoSlaapTreinen zijn directe vakantietreinen; eenmaal ingecheckt hoef je dus niet meer over te stappen. Dat scheelt een hoop gesjouw met koffers. Bovendien kun je zo alles meenemen wat je maar wil, zonder te letten op het aantal koffers of het aantal kilo’s bagage.

Terugreis

De terugreis vanuit Livorno vangt aan op zaterdagmiddag, zodat je zondagochtend weer in Nederland bent. Je kunt zowel een enkele reis, heen of terug of een retour reserveren. Ook voor de motor of fiets kun je gebruik maken van de AutoSlaapTrein. Zelfs zonder voertuig kun je meetreinen naar Alessandria of Livorno. Kijk op de website van de AutoSlaap Trein voor meer informatie over de treinreis, vertrektijden, tarieven en aanbiedingen.

Toscane_Autoslaaptrein-2a.jpg