Muziekreis naar het Puccini Festival in Toscane

Wil je op een mooie zomeravond in Toscane genieten van een uitvoering van een van de prachtige opera’s van Puccini? Op een podium onder de Italiaanse sterrenhemel, aan de oevers van het Lago Massaciuccoli? Dat kan! 

Puccini Festival

Het Puccini Festival is een operafestival van internationale allure aan de oevers van het Lago Massaciuccoli. Dit internationaal erkende festival vindt jaarlijks plaats in de periode eind juli tot medio augustus. De opera’s worden opgevoerd in een schitterend decor, gebouwd op het water. Door deze ideale ligging ben je verzekerd van uitstekend zicht op het toneel. Tijdens dit festival worden de mooiste opera’s van Giacomo Puccini uitgevoerd! In 2015 is het alweer de 61e keer dat het festival plaatsvindt in Torre del Lago, vlakbij het huis waar Puccini woonde. Laat u betoveren door Puccini’s drama’s en ontdek de wereld van de Italiaanse opera!

Toscane_Puccini-Festival.jpg

Meer informatie over een muziekreis in groepsverband naar het Puccini Festival vind je op de website van specialist Hannick Reizen. Je reist in een gelijkgestemd gezelschap (van gemiddeld 17 personen) onder begeleiding van een reisleider die tevens operakenner is.

Toscane_puccini-1.jpg

Lago Massaciuccoli

Pin It on Pinterest

Share This