Il Frutteto

Genieten van een heerlijk ontbijt op je eigen terras met uitzicht op het prachtige Toscaanse landschap? Dat kan in de appartementen van Il Frutteto in Lari, 35 kilometer ten zuiden van Pisa.

Omgeven door groene heuvels in het hart van Toscane ligt het kleine stadje Lari. Het plaatsje ligt rond het middeleeuwse kasteel (op 130 meter hoogte), waar je kunt genieten van een prachtig panoramisch uitzicht over de heuvels van Toscane. Lari ligt ideeal voor een bezoek aan beroemde Toscaanse steden als Pisa (35 km.), Lucca en Florence. Livorno en het strand zijn ook binnen 1 uur bereikbaar.

Toscane_frutteto-toscane-1.jpg

Op een heuvel op een steenworp afstand van Lari ligt het appartementencomplex Il Frutteto, de (fruit)boomgaard, in een prachtig verbouwde boerderij op een mooi landgoed. Het complex wordt omgeven door een groot park, waar olijf-en fruitbomen groeien. Een zwembad en een solarium staan ter beschikking van de gasten die willen ontspannen en volledig genieten van hun vakantie. De vakantieboerderij bestaat uit twee hoofdgebouwen, rood en geel gekleurd. In elk gebouw zitten vier appartementen. Het complex beschikt over een mooi restaurant waar heerlijke Italiaanse gerechten en wijnen en kazen worden geserveerd.

Toscane_frutteto-toscane-3.jpg

Appartementen

De appartementen hebben een inrichting in Toscaanse stijl en hebben 1-3 slaapkamers. Alle appartementen beschikken over een keuken en woonkamer en een terras met prachtig uitzicht op de tuin van Il Frutteto, Lari en de omringende heuvels. De badkamer heeft een douche en een haardroger. Het appartement is voorzien van verwarming, airconditioning en Wi-Fi.

De appartementen hebben in de stijl van een boomgaard de naam van een fruitsoort: Limone (citroen), Mela (appel), Uva (druif), Ciliegia (kers), Fragola (aardbei), Nespola (mispel), Albicocca (abrikoos) en Lampone (framboos).

Toscane_frutteto-zwembad.jpg

Activiteiten

Het complex in het hart van Toscane biedt de kans om alle prachtige bezienswaardigheden van Toscane te gaan zien: middeleeuwse steden en stadjes, de heuvels vol groene cipressen, de wijngebieden (Chianti) en de stranden. Daarnaast kun je op Il Frutteto of in de omgeving mee doen aan allerlei activiteiten: schilderen, koken, paardrijden, golf, vissen, fietsen en toertochten met een Vespa-scooter. zelfs een tocht met een ballon boven Toscane is mogelijk. Je kunt natuurlijk ook een een frisse duik nemen in het mooie zwembad van Il Frutteto en in de comfortabele ligstoelen en stoelen genieten van de de zon of de schaduw van het prieel.

Toscane_frutteto-toscane-2.jpg

Excursies

Je kunt een auto huren en daarmee zelf de pareltjes van Toscane bezoeken: Pisa (35 km.) Lucca (70 km.), Florence (75 km.), Siena, Volterra, San Gimignano, enz. Via de receptie van Il Frutteto is het ook mogelijk een excursie naar deze steden te maken. Dichterbij het appartementencomplex kun je een bezoek brengen aan de pasta-makerij in Lari, Pastificio Martelli, waar nog op authentieke wijze pasta wordt gemaakt. De receptie weet de beste adresjes om wijn te proeven en niet ver van het complex liggen de thermale baden van Casciana, voor een heerlijk wellness-dagje in een prachtig park.

Kortom, bij Il Frutteto geniet je van een fantastische vakentie in het hart van Toscane!

Il Frutteto
Via Tonnaia4, Lari