Agriturismo Quercia Rossa

Kies eens voor een vakantie buiten de gebaande paden bij Agriturismo Quercia Rossa, gelegen in het rustige platteland van de Maremma, dicht bij het kuuroord Saturnia. Geniet van een prachtig uitzicht over de olijfgaarden van de boerderij.

Toscane_agri-agriturismo-quercia-rossa-maremma.jpg

Zwembad

Je kunt ontspannen in het panoramische buitenzwembad van Agriturismo Quercia Rossa of wandelen door de rozentuinen en wijngaarden. Er is een schilderachtig meer op het terrein van de boerderij, waar je misschien het geluk hebt om wat hazen of wilde zwijnen te zien. Ongeplaveide landwegen leiden vanuit Quercia Rossa naar de nabijgelegen dorpen Manciano en Montemerano.

Kamers

Je verblijft hier in elegant ingerichte kamers met antieke meubels en eigen toegang. Alle accommodaties zijn voorzien van airconditioning, dvd-speler en minibar. Het vriendelijke personeel van Quercia Rossa verzorgt kortingen bij de thermale zwavelbaden van Saturnia en kan wijnproeftours en paardrijtochten voor je boeken. In de buurt kun je veel prachtige middeleeuwse Toscaanse stadjes, minder bekend, maar zeer de moeite waard, bezoeken. Op minder dan een uur rijden vind je schitterende stranden.

Quercia Rossa serveert ontbijt in de grote zaal, vanwaaruit u uitzicht heeft op de tuin. Probeer er de eigen biologische boerenolijfolie, onze groenten en kaas, het vlees van lokale oorsprong en de huisgemaakte pasta. Je kunt hier ook lunch en dineren; en het personeel kan ook voor lunchpakketten zorgen.