Fattoria Sant’Appiano – Chianti

Agriturismo Fattoria Sant’Appiano biedt een vriendelijke service en beschikt over comfortabele appartementen op een rustige locatie in Toscane. Deze oude boerderij ligt op een afgelegen plek op het platteland, in de wijnstreek Chianti.┬á

Toscane_agri-Agriturismo-Fattoria-Sant-Appiano-k-.jpg

Zwembad

Je kunt ontspannen bij het buitenzwembad van Agriturismo Fattoria Sant’Appiano en genieten van het omringende groen en de vredige sfeer. De Fattoria Sant’Appiano ligt tussen Florence en Siena, te midden van wijngaarden, olijfboomgaarden en glooiende heuvels. Het personeel kan je diverse routes aanbevelen om de Toscaanse wijngebieden in de omgeving te verkennen. Je kunt gaan paardrijden of fietsen over natuurlijke paden in de buurt.

Toscane_agri-Agriturismo-Fattoria-Sant-Appiano-g-.jpg

Restaurant

Het restaurant van Fattoria Sant’Appiano serveert traditioneel Toscaanse gerechten, bereid met eerlijke ingredi├źnten. Het panoramische terras is ideaal voor een romantisch diner of een groot evenement. Tevens kun je Chianti-wijn, azijn, olijfolie en grappa koen, die door de boerderij zelf geproduceerd zijn.

De zelfstandige appartementen van de boerderij zijn schoon en ruim. Ze zijn ingericht in de karakteristieke stijl van het Toscaanse platteland. De appartementen bevinden zich in verschillende delen van de boerderij. Ze hebben allemaal een volledig uitgeruste kitchenette en uitzicht op de schitterende Toscaanse heuvels.