Belvilla – Vakantiehuizen in Toscane

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiehuizen. Ook in Toscane kun je kiezen uit een breed assortiment vakantiehuizen; laat je inspireren door de vakantiethema’s of gebruik de uitgebreide zoekfunctie om het vakantiehuis te vinden dat bij je past!

Van villa met zwembad en charmante boerderij tot luxe groepshuis, authentiek landhuis of stadsappartement in Toscane, Belvilla heeft het allemaal. 

Toscane_bellevilla-fattoria.jpg

Toscane-Nu tipt drie vakantiehuizen in Toscane uit het aanbod van Belvilla:

Bucine

Deze vakantiebestemming bevindt zich in het hart van Toscane, in de heuvels van de Ambravallei. Het huis bestaat uit een groepje oude boerderijen die volledig gerestaureerd zijn. De woning is comfortabel en in Toscaanse stijl ingericht, met een eigen terras en een ruim gemeenschappelijk zwembad.

De woningen liggen op 400 meter hoogte tussen wijn- en olijfgaarden en bieden een fantastisch panorama over de vallei. Er zijn mountainbikes beschikbaar en op aanvraag een kinderbedje. De centrale ligging in de Toscane geeft je de mogelijkheid dagtrips te ondernemen naar o.a. Arezzo (25 km), Siena (35 km), Florence (55 km). Zelfs een dagje naar zee (80 km) is gemakkelijk in te plannen. 

Fattoria di Libbiano

Pomerance ligt 96 km ten zuidoosten van Pisa. La Fattoria di Libbiano bevindt zich in een kleine burcht in het hart van Toscane. In de nabijheid van dit burcht liggen de resten van een oud kasteel, waar alleen een gedeelte van de kerk toren nog van overeind staat. Het appartement (40 m) ligt in een bosrijk gebied en heeft een grote gemeenschappelijke tuin.

Toscane_bellevilla-bucine.jpg

Peccioli

Deze vrijstaande villa in de buurt van Pisa is een typisch Toscaanse boerderij uit 1800, mooi gerestaureerd met de nadruk op de belangrijkste aspecten: baksteen, houten balken en stenen muren, waarin innovatieve oplossingen zijn opgenomen om gasten met een maximum aan comfort te bedienen.

Een paar meter van het hoofdgedeelte van de villa (met dezelfde eigenaar): een klein rustiek bijgebouw, een privézwembad met whirlpool, kleine waterval op het deel gewijd aan kinderen (waar het water slechts 40 cm diep is). Rondom een grote tuin van 5000 vierkante meter met de typische begroeiing van Toscane, een hek met elektrische poort en mediterrane heggen om je privacy te beschermen.