Het beste van de Italiaanse keuken

De 200 recepten in dit dikke boek vol prachtige foto’s zijn uitgezocht en geschreven door de Italiaanse chef-kok en voedsel veteraan Carla Bardi. Hier vind je het echte voedsel van Italië, de authentieke gerechten die elke dag in huizen en trattoria’s worden geserveerd, zoals Fagioli all’uccelletto, Florentijnse witte bonen in tomatensaus.
Toscane_Boeken_Bardi.jpg

Om je snel wegwijs te maken in het boek én in de Italiaanse keuken begint het kookboek met een samenvatting van 4 pagina’s. In ‘In een oogopslag’ is een aantal thema’s uitgelicht; snelle, regionale, favoriete, makkelijke en feestelijke gerechten. Deze gerechten zijn via het register achterin snel te vinden. 

Elk gerecht beslaat twee pagina’s; een paginagrote kleurenfoto en een pagina met de ingrediënten en bereidingswijze maar ook soms met leuke weetjes over het gerecht en suggesties van gerechten die er op lijken. 

Leer de eenvoudige, klassieke gerechten van de Italiaanse keuken die de hedendaagse celebrity chef-koks inspireren. In meer dan 200 authentieke recepten uit elke regio, leer je de wortels van de Italiaanse keuken kennen en zul je je vrienden en familie verbazen over jouw kookkunst. 

Het beste van de Italiaanse keuken
200 authentieke recepten
Rebo Productions, 2016
ISBN 9789036634755
€ 24,99