Reünie in Toscane

‘Reünie in Toscane’ is het tweede deel van de Toscane-serie van Annemartien Berkelaar. Het eerste deel is ‘Betoverend Toscane’, waarin zeven Nederlandse vrouwen op beeldhouwcursus gaan op een landgoed in Italië, ieder met een ander doel.

In ‘Reünie in Toscane’ gaat het verhaal van de hechte vriendinnengroep verder. Iedereen staat op een ander punt in het leven. Chloë en Roberto gaan eindelijk trouwen, waar anders dan in het prachtige Toscane? Maar niet ieders leven is zo mooi en romantisch. Relaties staan onder druk door een postnatale depressie, verschillende levensdoelen, twijfels en nieuwe liefdes. Kan iedereen de relatie redden, zonder zichzelf te verliezen? De emoties lopen hoog op en komen tot uitbarsting rond de bruiloft.

Annemartien Berkelaar schreef in 2018 haar debuut bij Zomer & Keuning, ‘Opnieuw beginnen’, een roman over twee vrouwen die een ommekeer in hun leven achter de rug hebben. Een jaar later schreef zij ‘Scheerlicht’, een familieroman over een moeder die last heeft van het legenest-syndroom en ‘De toekomst tegemoet’, een historische roman die zich afspeelt in de Achterhoek. ‘Betoverend Toscane’ was in 2021 het eerste deel van de Toscane-serie van Berkelaar.

Reünie in Toscane
Annemartien Berkelaar
ISBN 978902054915
Uitgeverij Zomer & Keuning
Augustus 2022
€ 15,-