Camping Free Beach

Free Beach is een camping in Toscane, op maar 500 meter van de zee. Tussen de camping en de zee ligt alleen een bos. Op loopafstand ligt het centrum van het stadje Marina di Bibbona. 

Camping Free Beach heeft een zwembad met een ligweide om heerlijk te relaxen. Aan zee, de Italiaanse westkust, is hier een fijn zandstrand. Free Beach is een lekkere, ontspannen plek om te kamperen; op en buiten de camping worden talrijke activiteiten georganiseerd, zoals een excursieprogramma naar de zeer boeiende omgeving. Voor de kleintjes is er een speeltuin. Het fraaie restaurant is pas vernieuwd met zelfbediening en je kunt er ook genieten van pizza’s.

Toscane_Free_Beach_02.jpg

Camping Free Beach ligt heel centraal in de regio Toscane. Van hieruit kun je talrijke uitstapjes maken naar de unieke kunststeden Florence, Pisa, Lucca en Siena. Of misschien boeit de stad Volterra meer, met de eeuwenoude cultuur van de Etrusken? Naast al die rijkdom aan kunst en cultuur is ook het unieke, glooiende Toscaance landschap al een lange vakantie waard. In ieder geval mogelijkheden genoeg!

Eigenlijk is deze camping in Toscane niet zomaar een camping, maar één groot vakantiepark samen met het aangrenzende terrein van Free Time. Campinggasten dienen een campingarmband te dragen tijdens hun verblijf. Gasten van Suncamp mogen (op vertoon van een campingpas, te verkrijgen bij de receptie) ook gebruik maken van de faciliteiten van camping Free Time, zoals de sauna, animatie en meer. Deze camping is, vanaf het strand gezien, direct achter Free Beach gelegen (van dezelfde eigenaar).

Camping Free Beach
Via dei Cavalleggeri Nord 88, Marina di Bibbona

Toscane_Free_Beach_03.jpg