Camping Mugello Verde

Camping Mugello Verde ligt in de groene heuvels van Toscane ten noordoosten van Florence en daardoor ideaal voor bezoeken aan Florence maar zeker ook Bologna, Pisa of Lucca. 

Camping Mugello Verdo ligt in de prachtige vallei van Mugello op 3 km van het meer van Bilancino en op 24 kilometer van Florence. Er is een directe busverbinding van en naar het centrum van Florence. Met de bus of auto ben je in 30 minuten in de stad. De Barberino Designer Outlet en het circuit van Mugello liggen op een korte rijafstand van de camping.

Toscane_Mugello_Verde_02.jpg

De camping beschikt over een zwembad, tennisbaan, tafeltennistafel, speelhal, speeltuin, kleine supermarkt en een café-restaurant waar je kunt genieten van streekgerechten en pizza’s. Op de camping kun je appartementen en stacaravans huren, met badkamer met douche en keuken. De camping heeft kampeerplaatsen met gras begroeid, gelegen op terrassen met natuurlijke schaduw, elektriciteit en water. In de omgeving van camping Mugello Verde kun je sportvissen, paardrijden, moutainbiken en wandelen.

Camping Village Mugello Verde
Via Massorondinaio 39, San Piero a Sieve

Toscane_Mugello_Verde_03.jpg