Camping Orlando in Chianti

Camping Orlando is een prachtige familiecamping in de bossen en tussen de wijngaarden van de Chianti-streek in Toscane. Niet ver van populaire steden in Toscane zoals Florence, Siena en Arezzo. De standplaatsen en stacaravans liggen verspreid op de camping op verschillende hoogtes en tussen de eikenbomen die voor fijne schaduwplekken zorgen. 

Door de rustige omgeving is camping Orlando zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Er is een buitenzwembad met een apart kinderbad, een (nieuwe) speeltuin en voetbalveld. Het animatieteam zorgt voor tal van activiteiten voor jonge kinderen (kidsclub, minidisco, playbackshow, pizza bakken, enz) en voor tieners (aquagym, mountainebike-tours, sportwedstrijden, bingo, enz.).

Het restaurant en de pizzeria hebben een bar met een mooi terras waar je de warme zomeravonden kunt doorbrengen en waar je kunt genieten van typisch Toscaanse smaken en traditionele gerechten uit de Chianti-streek.

Omgeving

Camping Village Orlando ligt in de heuvels van de Chianti-streek op circa 40 kilometer van de kunststeden Florence, Siena en Arezzo, op 5 à 10 km van Radda in Chianti en Gaiole in Chianti, Volpaia en Badia Coltibuono, op 20 km van Greve in Chianti en Panzano en op 45 km van Cortona. Rijdend over de wegen van de Chiantistreek kun je genieten van het uitzicht dat onder andere Leonardo da Vinci inspireerde en kun je kastelen, abdijen, kerken, boerderijen en wijnhuizen bezoeken.

Camping Village Orlando
Localita Cafaggiolo, Cavriglia