Camping Parco delle Piscine (Siena)

Parco delle Piscine is een gerenommeerde en ecobewuste viersterrencamping in het hart van Toscane, op loopafstand van het pittoreske Sarteano. De camping is gericht op families en biedt naast uitstekende faciliteiten veel rust en ruimte. De huidige eigenaren beheren de camping al decennia lang en weten hoe ze je een heerlijke vakantie kunnen bezorgen. 

Camping Parco delle Piscine beschikt over drie zwembaden met thermaal water op een temperatuur van zo’n 24 graden. Een van de zwembaden beschikt over een waterval en een jacuzzi (tegen betaling) waar je heerlijk in kunt ontspannen. Voor kinderen is er een separaat zwembad met twee kleine glijbanen. Rondom dit zwembad staan ligstoelen opgesteld zodat je intussen heerlijk kunt uitrusten in het Italiaanse zonnetje.

Toscane_Parco_delle_01.jpg

Voor de kinderen is er op een Parco delle Piscine een speeltuin met talrijke speeltoestellen aanwezig. Op de zachte ondergrond spelen ze in alle veiligheid. Daarnaast beschikt de camping over pingpongtafels, een volley- en basketbalveld, en een tennisbaan en een voetbalveld dat je kunt afhuren.

In het hoogseizoen worden er leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen en volwassenen. Maak bijvoorbeeld gezamenlijk een excursie in de omgeving of woon een Toscaanse kookles bij. Voor de kleintjes is er een speciale kinderclub waar volop geknutseld wordt.

Camping Parco delle Piscine
Via del Santo Bagno 29, Sarteano

Toscane_Parco_delle_03.jpg