Camping Village Rocchette (Maremma)

Campeggio Village Rocchette is een moderne camping, gelegen in het charmante gebied van Rocchette tussen Castiglione en Punta Ala in de Maremma, in het zuiden van Toscane. Je voelt je de koning te rijk op deze chique locatie! 

De voorzieningen zijn schitterend en ogen erg luxe. Camping Rcochette ligt aan zee, maar ook bij het nieuwe zwembad is het heerlijk toeven. Trek een baantje of neem plaats in een van de whirlpools. Je kunt op bepaalde tijden ook aquagym volgen, de lessen worden gegeven door een enthousiast animatieteam.

Toscane_rocchette-bathroom-003-580x387.jpg

Liever lekker van de zon genieten? Op de ligbedden naast het zwembad kom je heerlijk tot rust. Wie zin heeft in een actief spel, kan zich uitleven op het multifunctionele sportterrein. Een dag vol sport en spel maakt echter hongerig. Het centraal gelegen restaurant op camping Rocchette is de uitgelezen plek om de honger te stillen. De koks staan voor je klaar en verrassen je steeds weer met hun smaakvolle gerechten.

Toscane_rocchette-pool-158-640x360.jpg

Omgeving

De omgeving van de camping is schitterend. Niet alleen het dennenbos, maar ook de rest van de natuur. Bezoek zeker ook de schone en mooie stranden aan de kust van Toscane. Het stadje Castiglione della Pescaia is beroemd om zijn middeleeuws kasteel.

Camping Village Rocchette
Strada Provinciale 62 delle Rocchette, Castiglione della Pescaia