1. Home
  2. reisgidsen
  3. reisgidsen-offset
  4. Time to momo Toscane

Time to momo Toscane

Toscane is al jaren een populaire bestemming voor Nederlanders en Belgen. Geen wonder, want iedereen moet Florence, het Piazza del Campo in Siena en de scheven toren van Pisa een keer gezien hebben. 

reisgids-toscane-time to momo

Met time to momo Toscane (voorheen 100% Toscane) op zak kun je onvoorbereid het vliegtuig instappen, in je eigen tempo Toscane ontdekken én de local lifestyle beleven. Zo geniet je 100% van jouw vakantie! Wie dieper de regio in gaat, ontdekt dat Toscane veel plekken kent waar je letterlijk en figuurlijk het echte Italiaanse leven kunt proeven. Time to momo Toscane brengt je naar die plekken waar anderen niet komen.

Wandelroutes

Met 5 verrassende wandelroutes door de populairste steden van Toscane: Florence, Arezzo, Siena, Pisa, Lucca en een autoroute van Florence naar Volterra (114 km) leidt onze time to momo-local je langs de échte highlights. Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must-see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste winkeltjes.

Inclusief:
– Alle belangrijke bezienswaardigheden
– Meer dan 250 adressen om te eten, drinken en shoppen
– Handige uitneembare plattegrond én gratis kaart-app
– Leuke top 10-lijstjes

Inclusief navigatie-app

De reisgids is inclusief handige navigatie-app. Met deze gratis app voor je smartphone volg je live je weg door Toscane. Offline, dus je hebt géén kosten van dataroaming in het buitenland. Op de kaart zie je waar je op dat moment bent, en welke leuke bezienswaardigheden en adressen er in de buurt liggen. De app is te downloaden voor iPhone en Android.

Time to momo Toscane
Esther Baardemans
Mo’Media, 2023
ISBN: 9789493273481
Prijs: € 18,99