Met de KLM naar Florence

Met KLM reis je comfortabel én voordelig naar het fantastische Florence in Toscane. Een vlucht duurt gemiddeld genomen tussen de vier en vijf uur en dit is mede afhankelijk van een eventuele overstap in Parijs of Rome.

Toscane_klm.jpg

Je komt aan op de luchthaven Peretola Airport bij Florence, ook wel Amerigo Vespucci genoemd, en vanaf hier zijn er diverse mogelijkheden om verder te reizen. Bij KLM vind je alle informatie over het boeken van vliegtickets naar Florence.

Vanaf Schiphol vertrekken dagelijks vluchten van Amsterdam naar Florence. Kies op de website van KLM een datum naar keuze en selecteer de meest voordelige prijs. De kans bestaat dat je moet overstappen op de luchthaven van Parijs of Rome, maar er zijn ook rechtstreekse vluchten te reserveren.

Online inchecken

Je kunt van tevoren online inchecken en ontvangt dan een instapkaart die je kunt uitprinten. Op het vliegveld zelf hoef je dan alleen nog de ruimbagage af te geven. Wanneer je gebruik maakt van het online inchecken kies je ook alvast je stoelnummer online. Heb je overbagage dan profiteer je tevens van een korting van 20%.

Toscane_florence-ponte-vecchio.jpg

Schiphol

Schiphol is een van de belangrijkste luchthavens binnen Europa. De luchthaven is zeer goed te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Schiphol biedt de mogelijkheid tot zowel kort als lang parkeren en reis je met het openbaar vervoer dan stap je direct uit in het hart van de luchthaven.