Valdichiana Outlet Village

De Valdichiana Outlet Village is een van de beste fashion outlets van Toscane. Niet alleen het complex zelf is prachtig, ook het aanbod aan winkels mag er zijn, met veel prestigieuze Italiaanse en internationale collecties, van onder andere Conte of Florence, Replay, Enrico Coveri, Guess, Calvin Klein, Fornarina, Benetton, Puma, Sisley en Bassetti. 

Winkels

In totaal zijn er circa 140 verschillende winkels in het winkelcentrum, die altijd een korting van 30 tot 70% bieden. Naast kleding kun je er terecht voor schoenen, tassen, accessoires en moois voor in huis. Er is een beauty center, een speeltuin voor kinderen, een bibliotheek, een VVV en een aantal restaurants en barretjes, waar je kunt genieten van Toscaanse specialiteiten.

De Valdichiana Outlet Village is dagelijks geopend van 10.00 tot 20.00 uur. Van 1 juni tot en met 31 augustus kun je op zaterdag en zondag zelfs van 10.00 tot 21.00 uur shoppen.

Je vindt Valdichiana Outlet Village op circa een half uur ten zuiden van Arezzo, vlak bij de afrit Valdichiana. Vanaf het station van Arezzo gaat er een bus naar de ingang van de outlet.

Valdichiana Outlet Village
Via Enzo Ferrari 5, Foiano della Chiana